Dagbog fra Cypern 2011


   
Deltagere:

Gary, Sule og Defjog

   

Indledning: 

Som aftalt på sidste rejse med Roliganklubben skulle vi med til Cypern, når Danmark skulle møde dem og det var det så blevet tid til nu. Fimse, som var med på sidste rejse, kunne desværre ikke denne gang, så det var kun os 3 i Dongklubben og ca. 105 andre roligans der skulle med til Cypern og dejlige 30 grader efter en lorte sommer i Danmark med masser af regn. Havde først fået vores egen lejlighed ligesom sidste, men Jens Rømning spurgte om vi ikke kunne have én til boende og det sagde vi så ja til, fik dermed også en større lejlighed og lidt penge tilbage. Heldigvis skulle vi rejse fra Kastrup lufthavn denne gang, så vi slap for at tage til Billund først. Det var Spies der stod for turen, så der var styr på det hele inden vi tog af sted. Sule og Gary havde hver bestilt 4 flasker sprut til udturen i flyveren, så vi havde lidt at drikke når vi kom frem og vi vidste heller ikke lige hvor dyrt det var på Cypern, da nogle sagde prisniveauet skulle være ligesom i Danmark. Skulle desværre allerede mødes kl. 05.00 i lufthavnen om mandagen, men læs resten af dagbogen for at finde ud af hvordan turen gik. 

1. dag - Afrejse fra Danmark til Cypern

Mødetiden var som nævnt kl. 5.00, men Defjog og Gary kom først ca. 5.20 da DSB som sædvanligt ikke kunne finde ud af at kører til tiden. Fik en morgen øl mens vi hilste på de andre Roligans og stod i kø for at tjekke vores kufferter ind. Efter dette var gjort gik vi lidt rundt i lufthavnen og købte os en ny øl og sætte os ned og så på de andre mens de gik til gaten. Gik ombord på flyveren og opdagede, at vi sad vi nødudgangen og havde derfor ekstra benplads, så det var jo ikke så dårligt. Fik lidt at spise og drikke på turen som tog ca. 3½ time.

Vel fremme på Cypern måtte vi vente et godt stykke tid på vores kufferter inden de endelig kom og det var selvfølgelige Defjog der tabte kuffert-væddemålet igen, så han skyldte én omgang. Spies guiderne stod og ventede på os, da vi kom ud af lufthavnen og vi fik af vide hvilken busser vi skulle med fra Larnaca til Ayia Napa. Havde købt øl til turen, men fik pænt af vide, at dem måtte vi ikke drikke i bussen, så en dårlig start på turen der. Kørte spændte imod vores hotel (Pavlina), mens guiden sagde et eller andet som ingen hørte efter.

Ankom endelig til vores hotel, hvor vi fik tjekket ind og fandt vores lejlighed som var helt fin til os. Sule sov på værelse med Steen mens Defjog og Gary sov sammen på det andet værelse. Havde også aftalt at Ole O ikke skulle have vores hotelnummer, men Sule kom til at sige til ham, at der var fest senere i nummer 2 (vores nummer) lige så snart han fik øje på ham… han ville nok havde fundet os ret hurtigt alligevel, da han kun boede 2 lejligheder fra os. Fik hurtigt vores badetøj på og fandt poolen og poolbaren, hvor vi fandt sammen med nogle fynboer og jyder som vi skulle se meget mere af på turen. Kl. 16 kom guiden igen og holdt et kort møde på ca. ½ time og det var så det sidste vi så til ham på resten at turen, da vi ordnede resten selv herfra. Efter vi havde drukkede en masse øl bestemte vi os for at gå en tur i byen for at få noget at spise.

Vi tog Ove og en Elmer, som vi kaldte ham, med i byen, Fandt et indisk sted, hvor vi bestilte en ret hvor man normalt spiste ris til, men det havde det lykkes os at sige nej tak til, men da retten kom, kunne vi godt se at den var gal og vi måtte bestille risene alligevel. Efter mad gik vi lidt rundt i byen og fandt et tivoli, hvor vi lige skulle op i et pariserhjul, men da Defjog lider af højdeskræk syntes han ikke det var sjovt og da slet ikke, da vi fik vognen til at gynge. Sule og Gary til øje på noget det hed ”Sling Shot” som var en forlystelse, hvor man blev spændt fast i et bur og skudt højt op i luften med høj fart, så den skulle de selvfølgelig prøve. De fik en DVD og t-shirt efter de havde været oppe i den. Efter vi havde været i tivoliet fandt vi et sted, hvor lige fik et par øl. Bagefter fandt i en limousine taxa som kørte os hjem til hotellet igen. Da vi ankom til hotellet blev vi mødt at en Ole O i rigtigt festhumør. Gik tilbage til vores altan, hvor vi begyndte at drikke nogle af vores flasker sprut. Da folk begyndte, at komme tilbage fra byen kom de lige en tur op på vores altan, så der var efterhånden godt gang i den og vores naboer, som ikke var fra Roliganklubben var da også lige inden og brokke sig. Det havde i mellemtiden lykkes Elmer, at træde Ole O over storetåen, så han var på vej til at få en sort negl. Ole O kom derefter også forbi og var ikke helt tilfreds med Elmer, men det lykkes desværre også en der hed Gunnar, at træde i glasskår på vores altan, da der var en flaske der var gået i stykker, så Gary fandt noget vand og plaster til ham, så han kunne stoppe med at bløde. Det var heldigvis ikke værre end det, så han blev hel igen. Og dermed sluttede den første dag på Cypern.

2. dag - Hjemmedag

Stod nogenlunde tidligt op denne dag. Fik hentede noget morgenbrød som vi spiste sammen mens Steen fortalt, at ham var faldet over et vejskilt på vej hjem fra byen i går og Ole O havde tjekket om han var ok og der var heldigvis ikke sket noget med ham. Efter morgenmaden gik vi ned til poolen for at få noget sol og bade, da vi ikke havde de store planner for dagen. Resten af roliganens kom også ned til poolen, så vi fik et par drinks med dem og hørte på Jens Rønnings røverhistorier fra nogle af de tidligere turen han havde arrangeret i tidens løb. Baren var på dette tidspunkt klædt i gult og blåt, så det fik vi hurtigt fjernet og fik hængt et dansk flag, halstørklæde og balloner m.m. op i baren, så den var helt rød og hvid. Det var jo de danske roligans der var på besøg…..

Fik også bestilt noget frokost i baren, så det ikke kun var druk det hele. Efter frokosten gik vi tilbage til vores lejlighed og satte hos udenfor og drak nogle drinks i varmen, mens vi talte med dem der kom forbi. Gik ned i byen for at få noget aftensmad med Steen og Elmer. Inden vi fandt et sted af spise gik vi lige en tur på en bar der hed ”Bedrock” for at få en kold øl. Fandt herefter et steakhouse, hvor man kunne få noget godt af spise bl.a. en 400 g T-bone steak. Efter maden fik vi en Irish coffe på husets regning, men den var så tynd at den ikke var værd at drikke.

Gik lidt rundt i byen før vi fandt en bar kaldet ”Ambassaden” hvor der var happy hour hele dagen, så der skulle vi selvfølgelig ind, men Steen og Sule var mætte og trætte, så de gik bare direkte hjem. Tilbage var derfor kun Elmer, Defjog og Gary, som sætte sig i baren og fik en masse drinks. Elmer kunne dog godt lide Blood Mary, så dem fik han ca. 6 stykker af, mens vi drak Red Bull – vodka. Mens vi sad udenfor ”Ambassaden” blev der skudt tåge, sæbebobler og fyrværkeri af i en lind strøm, så der skete noget. Da vi ikke kunne drikke mere der tog vi på disco pub crawl, hvor nåde at besøge 2-3 stykker inden turen gik hjemad imod hotellet. Det lykkes Elmer, at falde over det sammen vejskilt som Steen havde faldet over dagen før, så må siges at være et farligt skilt. Vel hjemme igen mødte vi selvfølgelig Ole O, som vi lige skulle have en snak med inden vi gik i seng.          

3. dag - Ude og se landsholdet træne

Sule og Steen var først oppe denne dag og hentede morgenbrød, mens Defjog og Gary sov længe, da de jo var i byen dagen før. Da alle var oppe og havde spist gik vi ned til poolen og fik noget sol. Fik efterfølgende også noget frokost og gik tilbage til vores lejlighed hvor vi opdagede, at Steen’s medbagte rugbrød var så muggent, at det næsten forstøvede når man rørte ved det og det var helt grønt, så det var der selvfølgelig ikke nogen der skulle have noget af. Defjog og Gary besluttede sig for at tage en lille middagslur, da de ikke var helt friske endnu. Sule blev dog oppe og drak videre med de andre. Sule fik dog en der hed Gunnar til at komme og vække os, da vi havde sovet nok. Da Gunnar havde fået liv i os ville Gary lige tjekke sin mobiltelefon, men han kunne ikke finde den i den taske som den skulle ligge i. Han endevendte hele værelset som ham og Defjog sov i, men der dukkede ingen telefon op og den dukkede eller aldrig op igen siden. Gary var derfor ikke i det bedste humør efter han havde fået sin telefon stjålet, men vi skulle jo videre.

Havde tilmeldt os til en tur ud og se landsholdet træne, så vi kørte ca. kl. 16 imod stadionet for at se deres træning. Jens Rønning havde i mellemtiden talte med busselskabet og fået dem overtalt til at tillade, at vi drak i busserne, så alle var glæde igen. Det tog ca. 1 time at kører ud til stadionet, så det var til at overkomme, det tog ca. 4 timer i Portugal. Vi ankom i god tid, da der var ca. 1 ½ time til landsholdet kom for at træne. Vi gik så lidt rundt og så på stadionet i mellemtiden, men vejret var ikke det bedst den dag og solen var også ved at gå ned, så det var ikke specielt varmt, men det gik. Den første kendte der ankom, var Tøffe som vi hilste på og Jens tilbyd ham en øl, men den ville han ikke have hvorpå Jens sagde, at han jo kunne bruge den til at slukke sit hus med…

Derefter ankom der en bus som vi troet var landsholdet, men det var bare alle journalisterne der ankom. Sule som var begyndte at blive godt fuld efter alle de øl han havde drukket begyndte, at råbe efter dem for at fortælle, at de bare havde at skrive noget godt om landsholdet. Landsholdet ankom via en anden indgang forbi lige pludselig løb de på banen og begyndte deres træning som ikke var det mest ophidsende at se på og tog omkring 1 time. Sule som ikke var blevet mere ædru råbte også efter Morten Olsen og Martin Jørgensen til stor morskab for os andre.

Troet vi fik muligheden for at hilse på dem efter træningen, men de gik bare direkte ud uden noget som helst. Defjog fik dog lige hilst kort på Bendtner som der kom et godt billede ud af og som kom i de fleste aviser hjemme i Danmark. Efter træningen kørte vi tilbage til hotellet. Da vi ankom opdagede Sule at hans rygsæk var våd og grunden til dette var at han havde lagt en åben øl ned i den og så skulle det jo gå galt, men det var godt Katja var der til at hjælpe ham med at få den op igen. Da det problem var klaret gik vi hjem og i seng ca. kl. 22, da Sule ikke kunne mere og Gary ikke gad. Defjog var den eneste der var frisk på noget. Skal nævnes at Gary ikke drak mere den dag efter hans telefon var blevet stjålet. 

4. dag - Badeland

Var oppe kl. 8.00 denne her dag, men var jo også gået tidligt i seng dagen før. Steen hentede morgenmad, som han gjorde resten af turen skulle det vise sig. Havde aftalt vi skulle i vandland denne dag, da der lå et kæmpe et lige udenfor byen (Waterworld). Fik pakkede vores ting og fandt en taxa der kunne køre os derud. Da vi ankom, havde de ikke åbne endnu, så vi måtte lige vente et kvarter inden vi kunne komme ind. Fandt en skab til vores ting og så var der ellers fri leg. Da det var uden for sæsonen var der heldigvis ikke så mange mennesker, så vi skulle næsten ikke stå i kø ved de forskellige forlystelser. I de fleste rusebaner skulle man være 2-3 personer og skulle sidde i en badering eller noget i den stil. Fandt en rigtig sjov én der hed ”Drop to Atlantis” hvor man skulle være 3 og man kørte i mørke det meste af vejen.

Sule og Gary var også oppe i én der hed ”Kamikaze” som var rigtig stejl og man fik god fart på, men den ville Defjog ikke op i… Kylling siger vi bare. Prøvede også én hvor man kunne køre 4 ved siden af hinanden og der blev væddemålet, at den der kom sidste skulle give øl og Gary tabte med et mulehår til Sule, så han måtte give øl. Var efterhånden blevet sultne og vi fandt en godt sted der lavede pizza som så rigtig lækrere ud på skiltene, men det viste sig at det ”bare” var frost pizza de varmede op, men det smagte nu ok.

Efter dette festmåltid tog vi en runde mere i de forskellige rusebaner og der var én der hed ”Quest of Heracles” åben og den skulle vise sig at være en hurtigste af dem alle og var vildt sjovt. Efter vi havde været der i ca. 4 ½ time havde vi prøvede det vi skulle og tog tilbage til hotellet igen. Vel tilbage igen tog Sule og Gary lige en lille slapper, mens Defjog gik ned til poolen og fik et par drinks med de andre. Besluttede at gå ud i byen for at få noget at spise og fandt en sted hvor man kunne se ud over centrum af byen. Var selvfølgelig en ”headhunter” der fik os overtalt til at vi skulle ind og spise på netop deres restaurant, men Gary havde efterholden lært at ”forhandle” med dem og fik 3 drinks oveni hatten.

Da vi kom indenfor mødte vi vores venner fra Jylland der havde fundet det samme sted som os, men de sad dog ved et andet bord. Gik på ”Ambassaden” for at få et par drinks bagefter. Spurgte vores venner fra Jylland om de skulle med, men de skulle lige se, da der jo var landskamp dagen efter. Endte dog med at Arne og Jakob kom ned til os. Mens vi sad og drak kom Steen lige pludselig gående og vi fik selvfølgelig fat i ham og fik ham hen til vores bord. Man kunne også købe lattergas der og det var meget sjovt at se på folk der prøvede det. Da vi havde siddet der længe nok ville vi videre i byen, men Sule var træt så han gik hjem med Steen. Resten af os gik dog videre på disco. Var på 2 stykker og det sidste vi var på sad vi sådan, at vi havde frit udsyn ud over bargaden og der så vi en kvindeslåskamp, så vi fik noget for pengene selvom de prøvede at snyde os. Vi var blevet lovede 6 drinks for 3 drinks pris for at gå derind, men fik dog kun 4 stk. i første omgang, men fik dog gjort dem opmærksom på dette og fik de 2 sidste drinks. På vej hjem ville Defjog lige pludselig på disco igen, men Gary og Arne gik bare hjem og Defjog kom da også ret hurtigst hjem.     

 

5. dag - Landskamp

Så var det endelig blevet dagen hvor Danmark skulle spille imod Cypern. Defjog og Gary sov til ca. kl. 10 efter byturen dagen før. Nået lige 1 time ved poolen inden bussen kørte kl. 11 imod byen hvor kampen skulle spilles. Kampen skulle dog først spilles kl. 21.30 om aften, men Jens havde arrangeret sådan så vi havde hele dagen til at se byen i. Gary var så heldig, at sidde sammen med Ole O på turen, men meget mærkeligt drak han kun vand på busturen og sagde ikke så meget, meget unormalt for ham…. Ankom ca. kl. 12.30 dvs. vi havde 9 timer at slå ihjel inden kampen. Besluttede os til at for få noget frokost og gik ned af den første og bedste sidegade, men det skulle vi ikke havde gjort forbi der var absolut ikke noget at se på og vi kunne ikke finde et sted at spise. Det lykkes dog til sidst at finde et sted hvor vi kunne sidde i skyggen af nogle træer. De havde dog ikke noget menukort, men hun forslag kylling kebab, så den tog vi. Troet vi fik en kebab, men det viste sig at være 2 stykker kylling med kartofler til, så snydt igen. Var katte og fluer over det hele så det var ikke til at være der, så gik hurtigt igen.

Gik tilbage til hvor vi var blevet sat af og fandt de andre på en cafe hvor vi også satte os. Begyndte at rafle om hvem der skulle give den næste omgang og Defjog tabte 2 gange og Gary 1 gang. Gary skulle dog akut på WC, da kyllingen gerne ville ud igen, så godt man ikke skulle på WC efter ham…. De andre var gået videre i mellemtiden, så vi gik samme vej som de var gået og kom ind i en masse små gyder, hvor der var en masse små hyggelige spisesteder hvor der sad masser af roligans og spiste, så vi skulle bare have været gået den vej i første omgang. Fandt de andre i gang med at spise, så besluttede af tage en ny omgang frokost, da den første ikke rigtig var noget. Havde hørt fra vores venner fra Jylland, at danskerne skulle mødes på gågaden, så vi gik ud for at finde dem efter frokosten. De var dog ikke særlig svære at finde, da man kunne høre dem fra lang afstand og da vi kom sang de alle sammen ”sæt jer ned, sæt jer ned” og det gjorde vi så. Fandt en plads hos jyderne, hvor vi sad og sang sammen med dem og alle andre. De forbipasserende kiggede godt på os og tog en masser billedere, norsk tv var der også og lavet nogle interview.

Hygge os der nogle timer inden vi skulle tilbage til bussen og imod stadionet. Fandt de andre på en bar i en lille sidegade, hvor vi lige kunne nå en omgang, det viste sig bare at være en luderbar. Der kom en masse letpåklædte damer ud for at servere for os og når man gik på toiletter blev ham næsten fulgt derud af dem. Kunne dog ikke blive der, da vi skulle se en landskamp, så vi fandt bussen og kom ud til stadionet. Vel fremme gik Defjog og Gary indenfor mens Sule lige skulle drikke sine øl færdig. Var omkring 3.500 tilskuere til kampen og omkring de 1.500 var fra Danmark, så der var ikke specielt mange inde og se kampen. Fandt en god plads lidt til venstre for målet, hvor vi stod med jyderne og dem fra Fyn. Var god stemning i vores ende og vi sang ”1-0 er nok, 2-0 er flot, men 3-0 4-0 så gå vi amok” og da Danmark var foran 4-0 efter 23 min. så var vi helt oppe og ringe og det bedste var at det var i vores ende de lavede alle målene. Stemningens gik dog dø i anden halvleg, da Danmark var foran 4-1 og kampen dermed var afgjort, men fik en masse beskeder om at vi var i fjernsynet, dem der altså stadigvæk havde en mobiltelefon…

Efter kampen fandt vi vores bus og kørte tilbage i mod hotellet, der var ikke den store stemning i bussen, men nu er de fleste jo også ældre mennesker. Hjemme igen gik Sule direkte i seng, mens Defjog ville i byen, så han gik sammen med jyderne i byen, mens Gary skrev dagbog for de sidste par dage samme med et par drinks. Steen gik i poolbaren sammen med de andre. Da han kom hjem var Gary gået i seng, men Steen skulle på wc til en afveksling (var på wc 3-4 gange hver nat) og skulle skide og det gjorde han så med åben dør, så alle havde fornøjelsen at det, og hermed sluttede denne dag.

6. dag - Udflugt med Jens Rønning

Stod op ca. kl. 8.30, men Defjog var stadigvæk stiv fra dagen før, så han fik lige 1 time mere på øjet. Sule og Gary lavede drinks og sad ude på terrassen og drak. De gik efterfølgende ned til poolen og drak videre og fik en dukkert. Defjog kom ned til dem senere. Bestilte noget frokost, så vi fik lidt at spise. Gik tilbage til lejligheden for at få en lille middagslur inden vi skulle af sted på tur. Sule vågnede 5 min. i kl. 14.00, hvor vi skulle af sted. Vi kom ikke til at sidde sammen i bussen og Sule var så heldig, at komme til at sidde sammen med Frode. Vejret var ikke det bedste denne dag med sorte skyer og regnvejr, men der hvor vi kørte på turen regnede det ikke, så vi slap for det, men kunne se kæmpe regn putter rundt omkring.

Kørte først hen til en flot kirke der lå midt inde i en by, hvor vi var ca. 30 min. Bagefter kørte vi ud til en moske og en saltsø uden vand i. Var ikke det store at se der, så kørte hurtigt igen. Stoppe ved en kamel park, men blev siddende inde i bussen og så bare over hækken indtil kamelerne. Sådan slipper man for at betale entre. Så endnu en kirke og kørte derefter op i bjergene og stoppede ved et sted hvor de var berømte for at lave sølv ting, men det gad vi ikke se på. Mens vi kørte i bus spurgte Sule Frode hvor han arbejdede henne og han sagde at han sortere post og sørget for at det kom de rigtige steder hen. De snakkede lidt frem og tilbage om det inden Defjog så spurgte, hvad dette sted han så arbejdede hos hed. Godmorgen Defjog er nok Post Danmark skal du se.

Efter sølvstedet kørte i højere op til bjergene til vores spisested. Vi kom til at sidde sammen med Ove, Frode og lille Bent. Menuen var en 22 retters middag, så der var nok at tage fat på. Ved ikke helt hvordan de tæller på Cypern, men det viste sig at vi ”kun” fik omkring 10 retter, men vi blev mætte så ingen problemer. Frode tømte dog lige 2 af sideborene for mad også, men så var han også mæt. Big Andy som var ham der ejere busselskab som vi kørte med gav en omgang et eller andet, som Defjog selvfølgelig ikke ville drikke, og holdt en tale for os, vi må have købt for mange øl af ham. Turen og middagen var en gave fra Jens Rønning forbi han havde 25 års jubilæum som rejsearrangør for roliganklubben. Vi havde købt en Danmarkstrøje med tryk på hjemmefra som vi gav ham under middagen. Den blev han rigtig glad for og de andre syntes også den var flot og godt fundet på. Ved siden af havde vi også giver 5 euro pr. person til et kurophold i en weekend for 2 personer, så det fik han også overrakt.

Efter middagen kørte vi tilbage til vores hotel, hvor vi var ca. kl. 11. Defjog ville i byen, så han gik sammen med jyderne, mens Sule og Gary drak drinks på terrassen sammen med Steen og Ove. Det lykkes Steen og Ove, at blive uvenner på et tidspunkt over et eller andet om at have eller ikke have været ud og sejle og det endte med at Steen gik sur i seng. Fik sagt godnat til Ove, så vi også kunne komme i seng. Inden vi gik i seng sætte vi en fælde op for Defjog som han ville falde over når han kom hjem fra byen. Fælden virkede helt perfekt, for da han kom hjem faldt ganske rigtigt over den, men det bedste var, at han gik ud igen og kom tilbage og faldt over den anden gang også.         

7. dag - Slappe af dag og tur på stranden

Så var det desværre blevet den sidste hele dag vi havde på Cypern. Stod nogenlunde tidligt op på nær Defjog som stadigvæk var fuld for dagen før, så han skulle lige sove lidt længere igen. Efter morgenmaden gik Gary en tur rundt i byen for at se stranden og havnen, hvor vi ikke havde været nede endnu. Var ikke mange mennesker i byen kl. 10, men til gengæld var det pænt varmt at gå rundt. Efter 1 ½ time var Gary tilbage igen og i mellemtiden var Defjog gået ned til poolen. Sule og Gary tog et par drinks på terrassen, mens Gary fortalte om stranden. Sule fortalte, at der lå en meget bedre strand lidt udenfor byen kaldet ”Nissi Bay” og vi aftalte at tage derud.

Defjog ville dog ikke med, så Sule og Gary tog derud. Var så heldige, at 4 andre også have fået den ide at tage herud så vi aftalte, at dele en taxa derud, så det var jo heldigt nok. Der mødte os en super strand, da vi kom frem. Vi satte os lige udenfor baren, hvor der var en dj der spillede musik. Skal også siges, at det var de dyreste øl vi købte der på hele turen. Efter at have fået et par stykker besluttede vi os til at leje en vandcykel med vandrusebane på. Lejede den for en ½ time og så var det ellers hårdt fysisk arbejde, at få den til at sejle nogle steder hen. Sejlede lidt væk for kysten og hoppede i vandet som godt nok var salt, så det kan ikke anbefales at drikke, men hvem gør også det, det er jo vand…. Vel tilbage på landjorden tog vi lige en omgang mere, mens vi skrallede salt af efter svømmeturen inden vi tog tilbage til hotellet.

Sætte os ned i baren og fik lidt at spise og drikke. Sule var dog blevet træt af al den sol og øl, så han gik i seng omkring kl. 18. Defjog og Gary gik i byen for at få lidt at spise og fandt stedet, hvor man kunne få T-bone steak, den skulle Gary selvfølgelig have, men kunne ikke spise det hele. Godt mætte tog vi en tur i tivoliet, hvor der ikke rigtig var gang i ”Sling Shot” forlystelsen. De spurgte om Gary ikke skulle prøve en tur. Gary sagde ok, men ville kun betale halvpris (normal pris 25 euro) og efter lidt forhandlinger frem og tilbage fik han turen for 10 euro og så var det bare at sige ja tak. De fik overtalt en pige til også at prøve en tur, så de 2 blev skudt af sted sammen. Da turen var forbi spurgte de om vi ikke ville have en ekstra tur gratis og det siger man jo ikke nej til, så fik lige en ekstra tur.

Efter dette var det blevet tid til en drink og mens vi sad og drak den kom den nogle folk og lavede et papegøje show. Efter dette gik vi en tur på ”Ambassaden” og fik et par drinks der, men da det var søndag var der ikke mange mennesker i byen og som de fortalte os lukkede de også ned for sæsonen nu. Gik tilbage til hotellet, hvor Sule stadigvæk lå og sov, men han havde da været i byen for at få lidt at spise. Vi gik ned til pool baren, hvor de andre sad og drak lidt sammen med dem. De fortalte, at en bornholmer var kørt på hospitalet med gasforgiftning. Nogen havde åbenbart kommet til at tænde for gassen, mens han havde siddet lige ved siden af og på et tidspunkt havde han fået nok og var blevet dårlig. Han blev dog udskrevet dagen efter og kunne komme med hjem. Gik i seng omkring kl. 1.    

8. dag - Hjemrejse

Så var det desværre blevet hjemrejsedag. Sule var tidligt oppe, men han havde jo også sovet længe. Fik pakkede vores ting, så vi var parate til bussen kom. Gary og Defjog var også i brusebad for første gang på turen. Satte os ned i baren og fik en farvel drink. Ole O var i et farligt humør forbi Elmer havde kommet til at lukke ham ude af lejligheden dagen før, så det skulle han lige brokke sig over. Vores bus kom omkring kl. 11, men der var en dårlig nyhed og det var, at vores fly var omkring 1 time forsikret pga. strejke i Grækenland.

På vej ud i lufthavnen fortalte Jens, at der var nogen der havde fundet en kakerlak om aften, men i stedet for at dræbe den havde de spillet ”kakerlak spil” som gik ud på, at sætte et raflebæger over kakerlakken og derefter løfte og den kakerlakken løb over imod skulle give en omgang – super spil… Fik tjekket ind i lufthavnen og kom igennem sikkerhedskontrollen. Sule opdagede, at han havde en flaske vand i sin taske, men den havde de ikke opdagede, så super kontrol. Fik lidt at spise på Burger King og gik ud og handlede lidt inden vi sætte os ned til gaten og ventede på flyet. Vi har heldige med at vi kun var 1 time forsinkede, da flyene til Norge og Sverige var op til 20 timer forsinkede.

Mens vi sad og ventede kom der en sikkerhedsvagt gående med Erik, som havde været spritstiv på hele turen, og bad ham om at sætte sig ned, så ham var vi sikker på at vi ikke fik med hjem, men han kom utroligt nok med flyveren. Fik desværre ikke ekstra benplads på turen hjem, men fik en masse turbolens i stedet for. Da vi havde flyet et stykke tid i turbulensen, spurgte Defjog Gary, som sad ved vinduet, om han kunne se nogle af de der lufthuller!!!!! Ankom til København omkring 18.45 og gik ned for at hente vores kuffeterer, hvor Gary tabte kuffertvæddemålet og skylder en omgang. Fik sagt pænt farvel og begav os hjemad efter en super tur til Cypern og bestemt ikke sidste gang vi er med roliganklubben ude og rejse.