Dagbog fra London 2012


   
Deltagere:

Gary, Sule og Defjog

   

Indledning: 

Så var tiden kommet til endnu en fodboldstur til England. Havde talt om at tage til London denne gang, da vi havde været i Manchester et par gang nu og ville prøve London, da der jo også ligger en masse klubber der. Vi havde aftalt at holde julen derover, da de altid spiller mange kampe i den periode, men da dette var aftalt under en dong blev det ikke til nået, da folk ikke blev så populære med familien, da vi jo ikke ville være hjemme juleaften. Blev dog enige om at rejse d. 25/12 2012 i stedet for og holde nytårsaften i London og tage hjem d. 3/1 2013 igen. Dette skulle også give os mulighed for en masse kampe. Da det normalt er lidt svære at få billetter til kampene i London og da den ene kamp lå på ”boxing day” købte vi billetter igennem Arte til Arsenal – West Ham d. 26/12 2012. Det viste sig efterfølgende, at Sule også havde bestilt billetter til Chelsea – QPR d. 2/1 2013 efter vi var gået hjem den dag, da han også ville være sikker på at komme ind og se den kamp. Da vi ikke var sikre på hvornår de andre kampe skulle spilles og de altid rykker rundt på dem, så vi tiden an inden vi gjorde mere med hensyn til flere fodboldsbilletter.

Vi skulle bo i en lejlighed som vi lejede gennem Gary’s arbejde. Lejligheden lå i Greenwich som ligger lidt udenfor centrum, men slap på den måde for de værste ”turistpriser” og alle de andre turister, som man typisk ser ved Hyde Park. Fik bestilt flybilletter til SAS d. 25/12 2012, da de var de eneste der fløj den dag. Hjemrejsen blev med Easyjet, da de var de billigste. Da vi kom til november begyndte de forskellige kampe at falde på plads og vi fik købt til Fulham – Swansea, skulle jo se Laudrup. Tilbage var der bare at vente på at vi kunne købe billet til QPR – Liverpool og Tottenham – Reading. Tottenham kampen kom i hus i slutningen af november. QPR – Liverpool var lidt svære at få til. Da de åbnende for salg var Gary klar, men deres hjemmeside gik hele tiden ned og da den endelig virkede var alle billetter solgt. Gary prøvede at skrive til QPR for at høre om de kunne hjælpe med billetter, men det kom der ikke noget godt ud af. Da Gary syntes det ville være trist at gå glip af muligheden for at besøge Loftus Road nu når vi alligevel var i London fandt han et sted på nettet der solgte billetter til kampen til nogenlunde billige penge og købte den vej igennem. Dette betyd vi havde billetter til 5 kampe, så skulle nok blive en god tur. Måtte bare håbe på at der ikke kom nogen aflysninger pga. vinteren, men det gjorde der. Arsenal – West Ham blev aflyst pga. strejke i London’s transport system d. 26/12. Så var gode råd dyre, men vi valgte at købe billet til Charlton – Ipswich i stedet for, da deres stadion lå lige siden af hvor vi boede og på den måde undgik strejken, men læs videre hvordan turen gik.

1. dag - Afrejse fra Danmark

Det var endelig blevet tid for vores rejse til London. Vi havde aftalt at mødes kl. 13 i lufthavnen, men Sule valgte at være derude lidt over kl. 12, da han ikke kunne vente med at komme af sted. Vi fik vores ”morgen” øl, da vi alle sammen var samlede og Gary fik lige lidt frokost fra pølsevognen. Fik afleverede vores bagage og gik igennem sikkerhedskontrollen, hvor Gary glemte at tage sit bælte af og fik den store tur af vagterne. Da Gary endelig var lukket ind i lufthaven købte vi 3 flasker sprut, så vi havde lidt at drikke når vi kom frem. Fandt en Carlsberg bar der serverede 0,75 L øl, så det var en god start på turen på nær at Defjog ikke kunne drikke sin op!!!! 

Fandt vores fly til London, som Gary havde tjekkede os ind på dagen før, han vidste bare ikke han havde valgte en række uden vindue, så ikke noget med at kigge ud på den flyvetur. Fik bestilt noget at drikke i form af øl og driks. Sule ment dog ham og Gary skulle have Bloody Mary, så det fik de selvom Gary hader dem. Da stewardessen kom og spurgte og der var nogle der skulle have fyldt op af te og kaffe skulle Gary være sjov og sagde, at vi da også ville have fyldt op…. Hun svarede at det kunne hun ikke lige klare nu, men vi kunne kalde på en anden hvis det var – Gary troet så at det var det, men 5 min. senere stod hun med en ny omgang Bloody Mary og sagde værsgo og så måtte vi jo drikke en omgang til. Vel fremme i Heathrow lufthavn kom vores første problem nemlig at der ikke var noget offentlig transport der kørte pga. strejke, så gode råd var dyre. Fik at vide af en dame at komme til Greenwich ville blive dyrt. Fik dog til sidst hjælp af en ansat i lufthavnen der ringede til et taxafirma for at finde ud af hvad det ville koste at køre os til vores lejlighed. Fik oplyst en pris på £ 120, så den måtte vi bare sluge. Fik dog chaufføren til at lave øl-pit stop på vejen, så helt skidt var det nu ikke, men han havde dog lidt svært ved at finde vores lejlighed, men lykkes dog ham at finde det til sidst.

Så fik vi selv svært ved at finde ud af hvordan vi kom ind i lejlighedskomplekset og hvilken dør vi skulle indad, men fandt den rigtige til sidst efter vi havde prøvede de fleste. Så lejligheden an og vi havde fået en super lejlighed med vaske-, opvaskemaskine og tv m.v. så ingen problemer der. Besluttede at prøve at gå ned i byen for at se om der var nogle pubber åbne selvom det var deres juleaften denne dag. Den første åbne pub vi fandt, gik vi direkte ind i en julemiddag, så der kunne vi ikke være, men de gav os retningen til en pub der havde åben nemlig ”Star & Garter” som var den pub vi besøgte flest gange på turen. Og ganske rigtig den var åben, så der gik vi ind og blev mødt at den sødeste bartender som var mere end glad for at give os noget at drikke, skal siges der eller ikke var specielt mange gæster endnu. Hun var også det mest runde menneske vi nogensinde havde set. Efterhånden som der kom flere mennesker kom der gang i den og der var et på stykker der troede vi var Ipswich fans (Charlton – Ipswich spillede dagen efter), men fik dog hurtigt den misforståelse af vejen og så var vi accepterede.

Efter en masse omgange begyndte Defjog og snakke om han ville hjem og sove, da han var fuld, men vi ville ikke give ham nøglerne til lejligheden. Gary fik dog medlidenhed med ham på et tidspunkt og så var han ude af døren, men kun for at vende tilbage 10 min. senere, da han ikke ville hjem alligevel (måske han ikke kunne finde hjem???) Blev trætte af øl på et tidspunkt og begyndte at bestille sprut, hvilket kom Gary til at koste £ 30 pund, da han selvfølgelig skulle bestille 3 stk. dobbelte rum og cola. Var begyndt at blive godt fulde, så Gary lavede lige klassikeren med bartenden, da hun spurgte ” are you finished” og Gary svarede ”no we are danish” til stor morskab for hele baren, da hun fortalte den videre. Besluttede os for at gå hjem, da Gary begyndte at synge og Defjog sad og hank i sofaen. Sule skulle lige have en pizza med hjem til natmad, så den spiste vi det meste af inden vi gik i seng.    

2. dag - Charlton - Ipswich kampen

Oppe kl. 8.30 denne første fodboldsdag lidt brugte for dagen før. Det første problem opstod, da Gary ikke kunne finde sin telefon, men da han ikke havde haft den med i byen måtte den jo ligge i lejligheden et sted, men væk var den indtil Sule ringede til den og minsandten om den ikke lå under sengen og så var Gary glad igen. Fik lidt vand i hoved og gik ud i mod The Valley, hvor vi skulle se boxing day kampen Charlton – Ipswich, vi skulle dog have set Arsenal – West Ham, men den var blevet aflyst pga. transportstrejken der også havde ramt os dagen før.

Fik købt lidt gå øl som vi drak udenfor en lukkede pub ca. halvvejs derude. Mødte super pubben ”Rose of Denmark” på vejen og der måtte vi selvfølgelig ind. Inden vi kom indenfor fik vi retningshjælp til stadionet af en Ipswich fan som lige viste hvor The Valley lå, så gode udebanefans de har i England. Fik et par omgang på Rose of Denmark inden vi gik videre. Vel fremme hentede vi vores billetter til kampen og Sule gik i supershoppen for at handle lidt. Da vi skulle til at gå indenfor opdagede Sule at Gary havde givet ham en ugyldig billet, da det var kvitteringen han havde fået. Gary havde heldigvis den sidste billet, da den lå sammen med hans egen, så alle kom med indenfor. Fik et par øl inden kampen som ikke var den store oplevelse, da det regnede og var lidt koldt. I halvlegen sendte vi Defjog efter øl og pie. Det gjorde godt da folk var begyndt at gå lidt sukkerkolde, da vi ikke havde fået noget morgenmad den dag udover et par drinks. Charlton tabte kampen 1-2.

Efter kampen fandt vi en ny pub, hvor vi kunne se bold, var 2 kampe som vi kunne se i tv’et den dag udover vores live kamp, så det var helt perfekt. På den nye pub var der 2 fulde lebber, hvor den ene råbte op hele tiden og det ene øjeblik kunne hun godt lide Cardiff og det næste øjeblik hadede hun dem. De gik heldigvis på et tidspunkt og så havde vi fred for dem. Efter kampen gik vi tilbage imod vores eget nabolag, hvor vi fandt en ny pub hvor vi kunne se den sidste kamp, men det var et lorte tv de havde med sne på, men vi kunne da se kampen. Skandalen opstod efter kampen hvor vi skulle gå, da Defjog for anden dag efterlod øl. Hvad skal vi dog gøre med ham???? Vi tænkte det nok var en god idé at få noget aftensmad, så vi gik på KFC og fik noget kylling, noget vi skulle få meget mere af på turen. Defjog og Sule købte også lige en pizza med hjem fra Domino’s, så de havde lidt natmad/morgenmad.

Sule forslå at vi skulle drikke nogen drinks når vi kom tilbage i lejligheden, men da vi kom tilbage skulle Defjog lige sove 10 min. og så ville han være klar. Sule skulle lige på toilettet og så ville han være der, så Gary skulle bare lave drinks. Problemet var bare at der ikke kom nogen ud og drak Gary’s drinks, da Sule også var gået i seng, men så måtte Gary jo bare drikke dem selv, mens han så højdepunkter for dagens PL runde, som var en god én forbi Manchester United vandt og City tabte. Defjog vågnede dog om natten, hvor han måtte ud og kaste op et par gange, og måtte ligge på toiletgulvet for at få det bedre.

3. dag - Fridag

Var oppe denne dag kl. 9.00 nogen friskere end andre. Fik lidt morgendriks mens vi så musikvideoer i fjernsynet. Fik os endelig gjort klar og tog toget imod London Bridge, hvor vi havde planlagt at tage subway’en fra, men det kunne vi godt glemme da den linje vi skulle med ikke kørte pga. sporarbejde, men så måtte vi bare finde en anden vej. Fandt dog vej frem til Emirates stadion (Arsenal’s hjemmebane) hvor vi gik en tur rundt om det og Sule skulle i shoppen og handle igen, men Gary og Defjod ventede udenfor. Var begyndt at blive lidt sultne, men kunne ikke rigtige finde nogen steder at få noget at spise, så fandt en Tesco og købte et par sandwich der kunne tage den værste sult. Passede med at pubben åbnede efter vores ”frokost” så der skulle vi da også lige have en enkelt, mens vi så på alle tosserne der skulle have billeder af Arsenal bogstaverne udenfor stadionet.

Tog et overground tog til Tottenham, da Defjog gerne ville derud og Sule skulle ud og !!surprise!! shoppe i deres superstore. Defjog har altid underholdt med hvor mange gange han har været på White Hart Lane og hvilket super stadion det, men da vi stod af toget havde han ingen idé om hvor det lå henne af og vildledte os i den forkerte rigtig, så vi måtte tager over igen ellers kom vi aldrig frem, da Defjog mente stadionet var én kran ude horisonten. Fik lidt kylling af spise inden vi hoppede på en bus der kørte os ud til stadionet, hvor Sule og Defjog begyndte deres 1 ½ lange shoppetur. Skal dog siges det tog dem ½ at lave 2 tryk på nogle trøjer, så var ikke videre hurtige. Endelig ude derfra ville Defjog på sin Tottenham stambar ”Bricklayers” som han dog kunne finde uden problemer. Fik et par omgange der inden vi hoppede på en ny bus imod London Bridge, men skulle vise sig den stoppede ca. hver 200 m og det tog en krig at komme nogen steder, så fandt et sted hvor vi kunne stå af og komme med toget og det var heller ikke et sekund for tidligt, da Defjog havde været meget stille på hele turen pga. han skulle pisse noget så grusomt, så vi fandt en hæk, hvor vi alle sammen blev lidt lettere ved.

Gik ind på togstationen for at tage toget tilbage imod Greenwich, men var lige før vi mistede Sule, da han ikke var hurtig nok igennem døren ved billetkontrollen og kom til at sidde fast uden mulighed for at komme frem eller tilbage. Det lykkes ham dog at komme fri og efter vi har færdige med at grine af ham tog vi toget imod ”Cutty Sark” som er et gammelt træskib der ligger i Greenwich. Fik set lidt på det og fandt en pub, hvor vi lige skulle have lidt og drikke. Nu hvor vi næsten var hjemme kunne vi jo ligeså godt gå resten af vejen tænkte vi og begyndte af gå hjemad, men var lige det problem, at vi gik den forkerte vej. Vi skulle have været til venstre, men gik til høje. Opdagede heldigvis fejlen rimelig hurtigt og hoppede på en bus der kørte os den rigtige vej. Hjemme igen købte vi ind til morgenmad dagen efter m.m. og lige en ny flaske Malibu. Sule og Defjog skulle også lige have noget kylling og bagefter købte vi alle sammen en pizza fra Domino’s og så var den aftenmad klaret. Gik tilbage til lejligheden og fik et par drinks inden vi rimelig hurtigt gik i seng.

4. dag - Fridag

Denne dag stod vi op kl. 9.30 og Defjog begyndte at lave English breakfast, mens Sule skrev postkort, som han havde fået fat i dagen før. Var lidt langsomme denne dag med at komme i gang, så der gik et stykke tid inden vi kom ud af lejligheden. Havde aftalt vi skulle med svævebanen over Themsen dagen før, så tog et tog der kørte derud. Tog dog lige et stop i finansområdet for at se på det og få en hurtigt omgang på en cafe. Var nogle pænt høje huse der. Bagefter tog vi det sidste stykke ud til svævebanen som lå med O2 areanen, så vi fik også set den samtidigt. Fik købt vores billetter og stillede os i kø, hvor Wiggo begyndte at blive lidt grøn i hoved, da han ikke er meget for højder, så var ikke hans første valg denne tur med svævebanen og det blæste også godt den dag, så han var lidt bange for turen. Kom ind i kabinen og begyndte turen og der var ikke det mindste at være bange for, da man ikke kunne mærke noget som helst. Udsigten var flot og man kunne se udover byen, men så var det heller ikke mere spændende og der hvor man blev sat af var der ikke noget som helst af se. Vi drak vores medbragte øl og tog tilbage igen og det var den tur.

Tog imod Oxford Road, da vi skulle hente vores billetter til QPR – Liverpool kampen. På Oxford Road var der sort af mennesker, så var ikke til at gå der, så vi besluttede at finde et sted, hvor vi kunne få noget af spise. Vi fandt en Bella Italia restaurant, hvor vi fik noget pizza, mens Defjog fik pasta. Mætte fandt vi hotellet ” Thistle Marble Arch” hvor vi skulle hente billetterne og der var ingen problemer med at få dem, som der havde været på én af vores tidligere ture til Manchester. Glade gik vi derfra med billetterne i lommen, så var der også styr på den kamp. Da vi var lige ved Hyde Park gik vi også en tur derind hvor der var et vinter tivoli, hvor vi lige var inde og få en enkelt øl, men gik hurtigt igen, da der var alt for mange mennesker.

Tog tilbage til lejligheden, hvor vi havde aftalt at prøve nogle af de lokale pubber i området. Gik ned på den første, men den var ikke videre spændende, så gik hurtigt derfra igen. Dennæste var lidt mere spændende, da der var et par fulde mennesker der sad ved bordet ved siden af bl.a. en fuld dame der blev ved med at snakke til Defjog. Manden nået at drikke 7 pins øl inden vi havde drukket 4 pins. De prøvede også at spille billard i mod en dreng der var der, men da de var så fulde vandt de aldrig, så det var sjovt at sidde og se på. Gik ud for at handle lidt ind i Tesco, så vi havde til dagen efter. Var tilbage i lejligheden ved ca. 9.15 tiden. Fik nogle drinks, men Defjog var træt, så han gik i seng efter én enkelt. Gary og Sule fik lige et par stykker mere inden de også gik i seng og her sluttede denne dag.

5. dag - Fulham - Swansea kampen

Så var det blevet tid til fodbold igen og vi var oppe kl. 8.45. Fik lidt toast til morgenmad på nær Sule som valgte at indtage morgenmaden flydende i form af drinks. Tog tidligt ud imod stadionet og det var meget godt, da metroen drillede igen, så vi måtte skifte tog et par gang og det sidste stykke måtte vi tage bussen. Vel fremme gik vi ned i mod stadionet, mens Sule talte med en ældre herre der var Fulham fan og talte om deres tidligere kampe. Mødte en cafe på vejen, hvor vi da lige måtte have en enkelt omgang. Fik serveret øl der var for gamle, men ned kom de da. Havde køre-øl med som vi ikke havde fået drukket, så dem gemte Defjog i en hæk, så vi kunne hente dem efter kampen.

Ankom ca. 2 timer inden kampstart. Sule skulle lige i shoppen igen, så der tog vi lige en tur ind. Efter det stod vi og så spillerne ankomme inden vi kunne komme ind. Der var desværre ingen pub i nærheden. Da de endelig åbnede gik vi indenfor og drak nogle øl, mens vi så Tottenham kampen på tv. Fik også lidt at spise. Man kunne købe øl token til halvlegen, så dem købte vi selvfølgelig, så vi slap for at stå i kø i halvlegen, når vi skulle have vores øl. Fik sat os på nogle forkerte pladser, så da der kom nogen der havde billetter til pladserne opdagede vi vores fejl og måtte selvfølgelig finde vores rigtige pladser. Selve kampen var ok og Swansea vandt fortjent 1-2, da de var klart det bedste hold. Stemning var der ikke det store af, men vi sad nede ved Swansea’s fans og dem var der godt gang i forståligt nok, så de var meget sjove at høre på. Det begyndte også at blæse og regne voldsomt under kampen, men stoppede heldigvis inden vi skulle hjem.

Efter kampen gik vi med strømmen imod busserne som vi tog inden vi kunne komme med metroen igen. Inden da fandt vi dog vores øl i hækken som vi havde gemt inden kampen. Vi tog toget til Greenwich, hvor vi fandt en pub, hvor vi kunne se resten af Arsenal – Newcastle kampen der gik helt mål amok. Efter kampen fik vi noget at spise på pubben i form af burgere. Vendte snuden hjem af ved kl. 9.30 tiden, hvor Defjog gik direkte i seng igen, mens Gary og Sule lige skulle have et par drinks, mens de så hovedpunkter fra dagens runde.        

6. dag - QPR - Liverpool kampen

Defjog var tidligt oppe, da han jo også var gået tidligt i seng. Gary stod op lidt senere og hjalp med at lave English breakfast. Sule ville dog ikke have noget, så han spiste toast i stedet, mens han fik nogle drinks. Metroen virkede perfekt denne dag, så slap for alle mulige omveje. Ankom til Loftus road 4 timer før kampstart, men Gary kendte en god pub fra en tidligere tur til London der lå lige ved stadionet, så der satte vi ind og fik en masse pint, mens vi så den tidlige kamp i tv’et. Var en tysker derinde der begyndte at tale med 2 englændere og endte med at låne dem nogle pund, da de ikke selv havde nogle og måtte ud og hæve. De gik ud for at hæve nogle og så regnede vi med at det var det sidste vi så til dem, men de kom tilbage med pengene de havde lånt at tyskeren.

Sule var i godt humør og drak lige en ekstra omgang, da Gary og Defjog ikke kunne følge med hans tempo. Var begyndte at være mange mennesker på pubben, så vi valgte at gå indenfor på stadionet, men fik lige lidt at spise inden i form af en smagsløs burger. Fik lige en omgang inden vi fandt vores pladser som var lige ved siden af Liverpool fansene, så vi kunne sidde og følge med i hvad de råbte til hinanden. Selv pladserne var ikke noget at råbe hurra for, da der næsten ikke var plads til at sidde der. Fik ikke nogen halvlegs øl, da det slet ikke var til at komme til, så det måtte vi opgive. Kampen endte 3-0 til Liverpool. Stemningen var igen dårlig og det var næsten kun Liverpool’s fans man kunne høre, men hæng nok sammen med QPR var bagud med 0-2 efter 16 min. Det fik 4 QPR fans bag os til at gå allerede der, men de kom dog tilbage til 2. halvleg. Agger lavede målet til 3-0, så det var ok.

Efter kampen tog vi direkte tilbage til Greenwich, hvor vi fandt nogle pubber. Var på en pub der lå nede ved Themsen, hvor vi lige nået et par omgang inden det var ”last round” Fik først hældt vores øl over i plastikkrus og til sidste blev vi pænt bedt om at gå da de lukkede nu. Gik tilbage i mod lejligheden, men kom lige forbi vores pub ”Star & Garter” fra første aften og da de havde åben måtte vi da lige derind. Det var vores super bartender der var der igen, så der blev taget godt imod os. Vi faldt i snak med en Millewall fan og ”Dennis” som begge 2 var super søde. ”Dennis” fortalte at han tidligere havde spillet fodbold på højt plan, men Millwall fanen fortalte os at det var i de lavere rækker han havde spillede, så ingen superstjerne vi havde mødt. Besluttede os for at gå hjem ved kl. 0.30 tiden, men fandt lige en kebab butik, hvor vi købte noget natmad. Var hjemme kl. 1, hvor vi gik direkte i seng.

7. dag - Nytårsaften

Stod op kl. 9.30 lidt trætte efter i går. De viste sig der var vaskemaskine i lejligheden, så vi benyttede muligheden og vaskede noget tøj. Havde ikke det store planlagt, men besluttede os for at gå en tur hen og se 0 grader tidslinjen der ligger i Greenwich i en stor park. Det blæste og regnede lidt, men kom da frem og så stedet. Var en masse andre mennesker der oppe. Fik taget de billeder vi skulle tage og gik ned i byen for at få lidt morgenmad. Fandt en pub, hvor vi bestilte noget mad. Efter maden gik vi i Tesco og handlede lidt, købte bl.a. champagne til om aften.

Tilbage i lejligheden gik Sule i seng for at få en middagslur. Defjog og Gary satte sig til at se en film inden Defjog også gik ind og fik en middagstur. Gary så filmen færdig hvorefter han også fik en time på øjet. Gjorde os klar med et par drinks inden vi tog imod byen kl. 17. Havde bestilt bord på Hawksmoor (et sted med gode bøffer) kl. 20, så vi gik ned til dem og bekræftede vi kom. De havde også ringede et par gange til Gary for at bekræfte bordet. Fandt en lille pub der havde billige øl lige indtil de satte priserne op pga. det var nytår, men det blev vi dog ikke ramt af. Efter et par omgange der gik vi hen til restauranten, hvor vi blev budt velkommen af en sød pige der viste sig at være dansker. Hun var så flink at lægge vores champagne på køl, så det var super. Fik vores bord og bestilte vores mad. Der var nok lige så mange tjenere som gæster, så det gik hurtigt med at få mad og drikke. Gary fik en bøf på 600 gram, så han var godt mæt, men den smagte godt. Sluttede middagen af med en drink, men den var ikke det store.

Var færdig med at spise kl. 22, så begyndte at gå ned i mod Big Ben og fyrværkeriet, men der var sort af mennesker og alle områder hvor man kunne se fyrværkeriet var allerede fyldte, så havde ikke mulighed for at kommet helt frem i første række. Fandt et sted så tæt på vi kunne og så var der bare at vente 1 ½ inden det blev nytår. Var ingen speciel stemning eller noget og da klokken blev kl. 12 var der heller ikke det store. Var dog en masse fulde mennesker. Drak vores champagne mens vi så det fyrværkeri vi kunne se. Prøvede at komme frem til metroen bagefter, men det viste sig at være fuldstændigt umuligt, da politiet stoppede folk flere steder og alle folk ville med metroen. Prøvede at gå hen til en anden station, men der var lige så lang kø, så endte med at gå i rundkreds og endte samme sted hvor vi kom fra. Efter ca. 2 timer lykkes det os, at finde en overground station, hvor der kørte et tog imod London Bridge. Var tilbage i lejligheden ca. kl. 03.00 godt trætte efter alt det kaos. Gary gik direkte i seng mens Sule og Defjog lige skulle have en godnat drink.  

8. dag - Tottenham - Reading kampen

Dagen efter nytårsaften var vi oppe kl. 9.30 lidt trætte pga. det sene tidspunkt vi var kommet i seng på. Fik noget toast til morgenmad. Der var ingen problemer med togene denne dag, men Defjog havde et problem med sit travelcard, da automaten ikke ville acceptere det og han ikke kunne komme ud af metro. Fik dog hjælp til at komme ud af en ansat og derefter virkede det resten af dagen. På vej ud til Tottenham mødte vi en mærkelig mand i toget. Mens toget kørte, skulle han op og hænge i loftet med hovedet nedad – meget mærkelig mand. Vel fremme gik vi på Defjog’s stambar ” ”Bricklayers” og fik noget at drikke inden kampstart. Sule og Defjog var dog lige ovre i en bod og handle lidt inden.

Gik bagefter lidt ned af gaden for at få noget og spise og fandt et sted med kylling, så der spiste vi. Fremme ved stadionet ville Sule og Defjog lige ind i supershoppen igen, men det gad Gary ikke så han gik direkte ind på stadionet og købte noget øl. Bestilte Tetley’s men fik London Pride i stedet for. De havde ikke fået rettede deres skilte, da de havde fået en ny leverandør af øl. Defjog gik tidligt op på hans plads, da han ville se Tottenham varme op, mens Sule og Gary lige tog en omgang mere inden kampstart. Mens vi stod og drak, så vi en mand gå rundt i en Manchester United jakke, så han måtte være gået lidt forkert. Stemningen var heller ikke god her, da det eneste Tottenham kunne synge var ”Come on your spurs”, men det bedste var at Reading kom foran 1-0 det lukkede munden på Defjog der ikke sagde noget før Tottenham kom på 1-1. Gary gik ned 5 min. før pausen for at købe øl, men de ville ikke sælge nogen til ham, da de ikke troet de måtte sælge øl i halvlegen, men efter at talt med en superviser fik de åbnede op for øl salget og vi kunne få vores øl. Selve kampen endte 3-1 til Tottenham, så Defjog var glad.

Efter kampen gik vi tilbage til ”Bricklayers” og fik en omgang inden vi tog tilbage til Greenwich, hvor vi fandt en indisk restaurant. Vi var de eneste derinde og det var næsten ikke til at forstå hvad de sagde, men maden var super. Gik ind på en pub bagefter og så WM i dart mellem en englænder og hollænder. Hollænderen startede bedst, men det var englænderen der vandt til sidst, så englænderne var glade. Da folk var trætte besluttede vi os til at gå tilbage til lejligheden, hvor vi var kl. 11.45. Defjog og Gary gik direkte i seng, mens Sule lige ville se lidt tv inden han også gik i seng.

9. dag - Chelsea - QPR kampen

Sov til kl. 10 denne dag. Stod op og fik lidt morgenmad, mens vi så fjernsyn. Det var vores sidste hele dag i London desværre og da vi skulle tidligt af sted dagen efter betyd det at vi skulle gøre rent i lejligheden. Gik i gang med dette mens vi fik et par drinks. Da vi var færdige med dette drak vi lige resten af sprutten inden vi tog ud imod Stamford Bridge for at se turens sidste kamp. Sule var dog lige ved at glemme vores voucher til fodboldsbilletterme og måtte lige en tur op i lejligheden og hente dem. Meget godt han opdagede det inden vi stod herude. Var heller ikke nogen problemer med togene, så det kørte bare. Vi var ude ved stadionet 5 timer før kampstart, men det var nok meget godt, da Sule lige skulle i shoppen til en afveksling, så det tog lige 1 time inden han var ude derfra.

Fandt stedet hvor vi skulle hente vores billetter til kampen, troet vi, og gik derfor ned på Wetherspoon for at få noget frokost i form af en burger. Efter maden skulle vi lige have en omgang øl mere, men så opstod skandalen Dejog ville ikke have mere at drikke lige pludselig…. Han plejer godt nok at lave stuntet den sidste dag på vores ture til England, men her var det rykket en dag frem, men det holdt ikke Sule og Gary tilbage. Gik ned for at hente vores billetter til kampen og stillede hos op i køen og ventede ca. 20 min. for at komme indenfor for at hente dem, men der fik vi pænt af vide, at vi stod i den forkert kø og skulle rundt om hjørnet for at få vores billetter, så op i en ny kø, men gik nu hurtigt med at få dem der heldigvis. Da man ikke kunne komme indenfor på stadionet endnu, fandt vi et hotel der var byggede sammen med stadionet, hvor der var en hotelbar vi lige kunne få en omgang minus Defjog der var helt væk i hans telefon. Gik indenfor og så vores pladser på stadionet bagefter. Vi skulle sidde på level 3, men skulle til level 5 for at få noget at spise og drikke, så op og ned af trapperne. Fik nogle øl inden kampen begyndte, mens vi så Manchester United mål i tv’et, så Gary var glad og endnu gladere over det var Singha beer man fik, som også er dem man får på Old Trafford. Sule og Defjog skulle lige oddse lidt på kampen uden at vinde noget dog. Stemningen startede rigtig godt og der var godt gang i den, men den bliv hurtigt lidt død, men dog stadigvæk den bedste stemning på hele turen.

Da vi havde købt billetterne gennem Arte udland betyd det, at der sad danskere rundt omkring os, så man skulle lige tænke over hvad man sagde. Gary havde købt øl token til halvlegen, så han stak af lidt før pause og stod klar med øllet da Sule kom. QPR vandt kampen 1-0 hvilket passede Gary helt super, så han var glad. Var godt kaos efter kampen, men fandt en halv restaurant /pub, hvor vi kunne få lidt at drikke, mens folk forsvandt. Skal siges at Defjog drak her. De havde super betjening på toilettet, da der stod én derude og gav en håndsæbe m.m. Da folk var forsvundet tog vi toget hjemad og det sidste stykke med DLR jernbanen til Greenwich. Defjog og Gary skulle pisse ret meget da vi stod af, så måtte lige ind på en pub og pisse, men fik ikke noget at drikke det. Gik ned på vores kebab sted og købte noget natmad, som vi spiste på vej hjem. Var hjemme kl. 12.45, hvor Defjog og Gary gik i seng, mens Sule lige skulle spise sin anden kebab. 

10. dag - Hjemrejse

Alt har desværre én ende og dette var enden på vores tur. Var oppe kl. 7, da vi skulle være i lufthavnen senest kl. 11 og lige skulle finde frem til Victoria togstationen, hvor vi skulle have toget til Gatwick. Fik ordnede det sidste i lejligheden, pakkede og sagde farvel for denne gang og gik imod toget. Tog til Cannon Street station, hvor vi ville tage metroen til Victoria fra, men da vi kom ned på perronen holdt der et overfyldt tog, hvor dørene ikke ville lukke og efter et stykke tid oplyste de, at toget blev kørt til service og alle folk skulle forlade toget, hvilket betyd et kaos af folk, da det var midt i myldertiden. Der kom heldigvis en masse toge lige efter hinanden, men det lykkes os først at komme med det 4 tog pga. alle de mennesker der skulle med.

Da vi ankom til Victoria hentede vi vores billetter vi havde købt hjemmefra i automaten og fandt vores tog og satte os ind kun for at få at vide over højtalerne, da toget var i stykker og vi skulle over i et andet tog, så var ikke specielt heldige med togene denne dag, men det lykkes da at komme frem til Gatwick 2 ½ før afgang, så ingen problemer. Fik afleverede vores bagage og gik igennem sikkerhedskontrollen, hvor Gary selvfølgelig blev stoppede igen og måtte køre sine sko igennem røntgenmaskinen. Gik lidt rundt i lufthavnen og så på butikker inden vi besluttede os for at få noget morgenmad. Sule fik en burger mens Gary og Defjog fik omgang English breakfast. Defjog drak ikke noget øl igen.

Da vores gate kom på skærmen gik vi ud til flyet, hvor Sule lige fik lov til at lave et serviceinterview angående servicen i lufthavnen. Fik nogle lorte pladser i flyet, da der var skrigende børn over det hele, så hvis det ikke var den ene der skrig, så var det den anden. Vi havde heldigvis medvind på vej hjem, så vi landede ca. 20 min. før tid i en kraftig vind, så flyveren rystede godt ved landing, men ned kom vi da. Fandt vores bagage uden problem og gik ud af lufthavnen og sagde farvel og tak for en god tur til England, Er bestemt ikke sidste gang vi har været i England, så pas på måske møder du Dongklubben et sted i England…..